BELEDİYEMİZDEN ESNAFIMIZA DESTEK

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Birlik Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş’ta eşlik ettiler.

Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyete teşekkür eden ESOB Başkanı Konak; Malum olduğu üzere yaklaşık 1 yıl süredir devam eden Covid 19 salgını nedeniyle bazı esnaf ve sanatkarımızın iş yerleri tamamen bazılarının ise kısmen kapandı. ESOB olarak bu salgın hastalığın olumsuz etkileri görülmeye başladığından itibaren tüm esnaf ve sanatkârımızın sıkıntılarını ve taleplerini her türlü platformda dile getirdik. Bu çalışmalarımızdan biriside salgın hastalık nedeniyle genelge kapsamında faaliyetleri tamamen ve kısmen durdurulan esnaf ve sanatkârımıza yönelik Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile sürecin başından itibaren iletişim halindeydik. Başkanımız sağolsun bu görüşmelerimiz neticesinde Belediye olarak Afyon merkez sınırları içerisinde bulunan salgından etkilenerek faaliyetleri tamamen ve kısmen durdurulan esnaf ve sanatkârımıza maddi destek sağlayacaklarını ifade ettiler. Bu bizleri ziyadesi ile memnun etti. Bu vesile ile esnaf ve sanatkarlarımız adına kendisine ve Belediye Meclis Üyelerimize şükranlarımızı ifade ediyorum. Diye konuştu.

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te ziyarette yaptığı konuşmada; Tüm dünyayı etkisine alan Koronavirüs salgının ülkemizdeki olumsuz yansımaları tüm kesimi etkilediği gibi en çok esnafımızı etkiledi bunun farkındayız. Her zaman olduğu gibi bu zor süreçte de esnaf ve sanatkârımıza bir nebzede olsun destek olmak istedik. Bu nedenle Belediyemiz sınırları içinde bulunan salgın nedeniyle iş yerleri tamamen ve kısmen kapanan işletmelerimize maddi destek sağlayacağız. Diye konuştu. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.