BİRLİK BAŞKANIMIZ ABDÜLKADİR KONAK'IN BERAAT KANDİLİ MESAJI.

Mübarek Beraat Kandili münasebetiyle Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Abdülkadir Konak, bir mesaj yayımladı.

Başkan Konak; Yüce Allah'ın sonsuz af ve mağfiretine ulaşma yolunda önemli bir fırsat olan Berat Kandili'ne ulaşmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının en içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili'ni vesile bilerek, başta Cennet Vatanımız olmak üzere tüm İslam âleminin ve tüm Dünyanın sağlığı ve huzuru için Yüce Rabbimize dua edelim.

Büyük bir imtihandan geçtiğimiz bu günlerde; İnsanların iç muhasebesini yapacağı ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından önemli fırsat olan Berat Kandilinde; kendimizi her türlü kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret söylemlerinden arındırıp, Rabbimizin mağfiretine sığınalım. Küresel boyut kazanan Koronavirüs (Covid-19) hastalığının önlenmesi amacıyla gerekli tedbirleri alınmasında mesai mefhumu gözetmeden fedakarca çalışan başta sağlık çalışanlarımıza, kolluk kuvvetlerimize, işyeri açık olan esnaf ve sanatkarlarımız ile kamu kurumundaki tüm çalışanlarımıza ve bu süreçte evinde kalarak bu hastalığın yayılmaması adına gerekli hassasiyeti gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz ve esnaf ve sanatkârımız olmak üzere, Milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandil'ini tebrik ediyor, Mübarek Berat Kandilinin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve bereket getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Abdülkadir Konak ESOB Yönetim Kurulu Başkanı