BİRLİĞİMİZ MART AYI KURUL TOPLANTILARI YAPILDI.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulları ile AFES A.Ş.'nin Kurul Toplantıları Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak'ın Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya İdlib harekâtında şehit olan kahraman askerlerimiz yad edilerek ruhlarına Fatiha-i Şerife okunarak başlandı.

Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak Afyonkarahisar daki 30'a yakın meslek örgütü, sendika ve sivil toplum kuruluşu olarak, Devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduklarını başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı?na destek olmak amacıyla geçtiğimiz günlerde ortak bir açıklama yaptıklarını belirtti. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye nin İdlib şehrinde sürdürdüğü Bahar Kalkanı Harekatı?na destek amacıyla yapılan açıklama ile ilgili Başkan Konak; Biz esnaf teşkilatları olarak esnaf ve sanatkarımız ile birlikte her kritik dönemde milletimizin ve devletimizin yanında durduk, Üstlendiğimiz sorumluluğun hakkını vererek hareket ettik. Bugün de, İdlib?te gerçekleşen hain saldırıya ilişkin, ortak tepkimizi gösterdik. Öncelikle vatanın huzuru, güvenliği ve mazlumları müdafaa etmek üzere üstlendikleri görevde şehit olan tüm kahraman askerlerimize Allah tan rahmet diliyorum ruhları şad olsun. Rabbim şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin. Milletimizin başı sağ olsun. Dedi.

Daha sonra toplantı gündeminde ilk olarak Odalardan gelen Fiyat Tarife talepleri görüşüldü. Birlik gelir ve giderleri müzakere edilerek kurul üyelerine bilgiler verildi. Kurul üyelerimizin dilek ve temennileri ile toplantı sona erdi.