BAŞKANIMIZIN ODA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.

BİRLİK BAŞKANIMIZDAN BERBERLER VE KUAFÖRLER ODAMIZA ZİYARET. Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, Afyon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı aynı zamanda Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan'ı ziyaret ettiler. Ziyarette Oda Başkan Vekili Suat Uygur ile Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Şentürk, Fatma Telek ve Adem Düğüncü de hazır bulundular.



BİRLİK BAŞKANIMIZDAN MADENİ SANATKARLAR ODAMIZA ZİYARET. Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak, Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, ile Birlik Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Tan Madeni Sanatkarlar Odası Başkanımız Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret ettiler.



BİRLİK BAŞKANIMIZDAN ELEKTRİK VE ELEKTRONİKÇİLER ODAMIZA ZİYARET. Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak, Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, ile Birlik Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Tan Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanımız Mehmet Karagöz'ü ziyaret ettiler.



BİRLİK BAŞKANIMIZDAN İHSANİYE ESNAF VE SANATKARLAR ODAMIZA ZİYARET. Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak, Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, ile Birlik Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Tan İhsaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı aynı zamanda Birliğimiz Denetim kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz ile İhsaniye EKK Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Küçük'ü ziyaret ettiler.




BİRLİK BAŞKANIMIZDAN DİNAR ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODAMIZA ZİYARET. Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, Dinar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı aynı zamanda Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Gülbeyaz'ı ziyaret ettiler.



BİRLİK BAŞKANIMIZDAN BAŞMAKÇI ESNAF VE SANATKARLAR ODAMIZA ZİYARET. Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak,Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş ve Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Gülbeyaz, Başmakçı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı aynı zamanda Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Şentürtk'ü ziyaret ettiler.



BİRLİK BAŞKANIMIZDAN DAZKIRI ESNAF VE SANATKARLAR ODAMIZA ZİYARET. Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak,Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş ve Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Gülbeyaz, Dazkırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Emer'i ziyaret ettiler.