BAŞKANIMIZIN ODA ZİYARETLERİ.

Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, Afyon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Mevlüt Ülker ile Oda Başkan Vekili Veli Seyman'ı ziyaret ettiler.



Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, Afyon Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Odası Başkanımız İbrahim Yörük'ü ziyaret ettiler.



Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, Afyon Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanımız Hüseyin Karnıbüyük ile Oda Başkan Vekili Hayri Şahin'i ziyaret ettiler.



Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanımız Hüseyin Karnıbüyük , Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanımız Ahmet Emet’i ziyaret ettiler.



Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Afyon Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanımız Hüseyin Karnıbüyük Çobanlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı aynı zamanda Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üçağıl'ı ziyaret ettiler.