BAŞKANIMIZDAN ODA ZİYARETLERİ.

Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Ahmet Akdağ ile Şuhut Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Mahmut Öz'ü ziyaret ettiler.




Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş Çay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Ceylan Güler ile önceki dönem Oda Yönetim Kurulu Üyesi şuan Çay Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Muhterem Sarı'yı ziyaret ettiler.



Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, Sultandağı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız aynı zamanda Birliğimiz Disiplin Kurulu Başkanı Bilal Şeker'i ziyaret ettiler.



Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız aynı zamanda Birliğimiz Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Çürük ile Bolvadin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Mehmet Türker'i ziyaret ettiler.





Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş Emirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı aynı zamanda Birlik Yönetim Kurulu Üyemiz Cevat Örnek ile Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Muzaffer Aşık’ı ziyaret ettiler.



Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Abdülkadir Konak ile Başkan Vekilimiz Atila Kocabaş, Bayat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız aynı zamanda Birliğimiz Denetim Kurulu Başkanı Harun Bayrak’ı ziyaret ettiler.