27. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTIMIZ YAPILDI.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin 27. Olağan Genel Kurul Toplantısı Birliğimiz hizmet binasının yanında bulunan eğitim kampüsünün içindeki kapalı spor salonunda gerçekleşti. Mevcut Birlik Başkanımız Abdülkadir KONAK'ın tek liste ile girdiği seçimde Genel Kurul Delegelerimizin teveccühü ile dört yıllığına yeniden Afyonkarahisar ESOB Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Divan Başkanlığını Kütahya ESOB Başkanımız İbrahim YİĞİT'in yaptığı 27. Olağan Genel Kurulda, Divan Başkan Vekilliğini İscehisar ESO Başkanımız Ahmet SAV, Katip üyelikleri ise Bolvadin ESO Başkanımız İbrahim ÇÜRÜK, Dinar ESO Başkanımız Sabri Can BEKLE ile Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Ahmet AKDAĞ yaptılar. Afyonkarahisar ESOB 27. Olağan Genel Kuruluna Afyonakarahisar Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin ÇOBAN, Siyasi Partilerimizin temsilcileri, Milletvekili aday adaylarımız, İlimiz Kurum Müdürleri, Esnaf teşkilatlarımızın Başkan, Başkan Vekilleri ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir çok misafir katıldı.

Birliğimiz 27. Olağan Genel Kurul sonucu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz Yönetim Kurulu; Abdülkadir KONAK, Atila KOCABAŞ, Ahmet TAN, Cevat ÖRNEK, Mehmet ÜÇAĞIL, Muhammet ŞENTÜRK, Yaşar GÜLBEYAZ; Denetim Kurulu; Harun BAYRAK, Mehmet YILMAZ, Sabri Can BEKLE; Disiplin Kurulu; Bilal ŞEKER, Mustafa DEMİRTAŞ ve İbrahim ÇÜRÜK 'den oluştu.