ODALARIMIZIN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTILARI BAŞLADI.

Ocak Şubat ve Mart aylarında yapılacak olan Odalarımızın Olağan Genel Kurullarının ilki 3 Ocak 2018 Çarşamba günü Şuhut Şoförler ve Otomobilciler Odamız tarafından gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mahmut Öz tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

İkinci olarak 6 Ocak 2018 Cumartesi günü Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Mevcut Başkan Muzaffer Aşık ile Hasan Şevik in yarıştığı Genel Kurulu Muzaffer Aşık kazanarak güven tazeledi.

Berberler ve Kuaförler Odamız ile Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın Olağan Genel Kurulları 8 Ocak 2018 Pazar günü yapıldı. Berberler ve Kuaförler Odası Mevcut Başkanı Ahmet Tan ile Şükrü Taşkın ın yarıştığı seçimde Ahmet Tan güven tazeleyerek yeniden Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut Başkanı Ali Altan ile Ahmet Akdağ ın yarıştığı seçimi Şuhut esnaf ve sanatkarlarının teveccühü ile Ahmet Akdağ kazanarak Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın yeni Başkanı oldu. Yeni seçilen tüm Oda Başkanlarımızı tebrik eder, hayırlı olmasını dileriz.