BİRLİK BAŞKANIMIZ CENGİZ ÜSTÜN DUALARLA GÖREVE BAŞLADI.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin 7 Mayıs 2022 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu sonucu Afyonkarahisar ESOB Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Başkanımız Cengiz Üstün mazbatasını Seçim Müdürü Ahmet Arslan'dan alarak görevine başladı. Mazbata törenine Afyonkarahisar ESOB Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Denetim Kurulu Üyelerimiz, Disiplin Kurulu Üyelerimiz ile Oda Başkan ve yöneticilerimiz katıldı.

Mazbata töreninin ardından Birliğimiz hizmet binasına geçen Başkanımız Cengiz Üstün için Birlik binamız önünde göreve başlama töreni düzenlendi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua yapılarak devam etti. Sonrasında kurban kesimi gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Zeybek ekibi gösterisinin ardından ESOB Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Üstün misafirlere bir konuşma yaptı. Başkanımız Cengiz Üstün konuşmasında;

AHİLİK GELENEĞİNİN ONURUNU VE GURURUNU YAŞATAN ODA BAŞKANLARMIZ VE ÇOK KIYMETLİ YÖNETİCİLERİMİZ, HOŞ GELDİNİZ ŞEREF VERDİNİZ. ÇOK KIYMETLİ BAŞKANLARIM VE ODA YÖNETİCİLERİM. BU DÖNEM BİR ÇOK ODA BAŞKANI VE YÖNETİCLERİMİZ DEĞİŞTİ YENİ GÖREVLERİNE BAŞLADILAR. GÖREVLERİNE DEVAM EDEN DİĞER ODA BAŞKANLARIMIZ VE YÖNETİCİLERİMİZLE UZUN YILLAR ÇALIŞTIK. BU YENİ DÖNEMDE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİMİZE BAĞLI 37 ODAMIZI GÜÇLÜ KILMAK, 23 BİN ESNAF VE SANATKÂRIMIZI GÜÇLÜ DURUMA GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ. BİZ HER ODAMIZA EŞİT MESAFEDE OLACAĞIZ. BİZ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ. BİZ ESNAF VE SANATKARIN SORUNLARINI SİYASET ADAMLARINA DOĞRU ANLATACAĞIZ, ÇÜNKÜ BİZDE ESNAFIZ VE BU SIKINTILARI BİZZAT YAŞAYAN BAŞKANLAR VE YÖNETİCİLER OLARAK KONULARA HAKİMİZ. BİZ PEYGAMBER POSTUNDA OTURUYORUZ. ADALETLİ OLACAĞIZ HİÇ KİMSEYE AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ. DEĞERLİ ODA BAŞKANLARIMIZ KIYMETLİ YÖNETİCİLERİMİZ SÖZLERİMİ ÇOK FAZLA UZATMAK İSTEMİYORUM, HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM. BUGÜN DE YARIN DA VE HER DAİM ALLAH IN RAHMETİ, BEREKETİ VE SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN. ALLAH CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. Diye konuştu.

Başkanımız Cengiz Üstün makamına geçerek misafirlerini burada ağırladı. Program öğle yemeği ile sona erdi.